info@toarhitektura.si
Pokličite me: 00 386 41 349 338
Ponedeljek - Petek 8:00-16:00
Savska 3a, Ljubljana
Title Image

O meni

Moje veščine

Imam izrazit občutek za prostor, barve in materiale ter komunikacijske sposobnosti predstavljanja predlogov oziroma rešitev naročnikom. Glavna prednost, ki me razlikuje od konkurence, je OSEBNI pristop do naročnika in celostna rešitev prostorskega problema. Osnova za dobro SODELOVANJE je osebni odnos, ki temelji na zaupanju in jasni KOMUNIKACIJI z vami.

Osebni pristop

Celostni pristop k projektu

Premišljene in kvalitetne arhitekturne rešitve

O meni

Prostor, v katerem preživimo veliko časa, pomembno vpliva na naše počutje, zdravje in kakovost življenja. Prav zato je pomembno, da je zasnovan skrbno, funkcionalno, sodobno ter tako, da se v njem počutite prijetno in domače.

Ustvariti nekaj iz same ideje, je fascinanten proces, ki sproža v nas otroško radovednost in kreativnost. V sodelovanju s pravimi ljudmi je to nadvse zanimiv in ustvarjalen čas. Veselim se sodelovanja z vami, poslušanja vaših želja, zgodb ter problemov, saj le tako lahko načrtujem PREMIŠLJENE IN KVALITETNE arhitekturne rešitve, ki pomagajo izboljšati kakovost vašega bivalnega in poslovnega okolja.

V arhitekturni praksi delujem že dobrih deset let in v tem času sem pridobila veliko izkušenj v različnih arhitekturnih birojih, kjer smo se ukvarjali s projektiranjem vseh faz stanovanjskih, poslovnih, javnih in industrijskih objektov, ter notranjo opremo, designom in inženiringom. Vedno rada poudarim, da se dobro znajdem na vseh področjih arhitekture, zato moja vedoželjnost ne pozna meja.

K projektu pristopim CELOSTNO, s poudarkom na detajlih in na način, ki je prilagojen individualnim željam vsakega posameznika, s katerim sodelujem. V konkretnem prostoru predstavim možne umestitve pohištva v prostor, osvetlitev, izbor barv in materialov, mikrolokacije instalacij in ostalo, kar je potrebno za kvalitetno bivalno in poslovno okolje.

Pri mojem načinu dela vam bo všeč pozitivnost in sposobnost, da iz navideznega problema vedno izpeljem najboljšo REŠITEV. Sem namreč mnenja, da se lahko še tako kompleksno idejo s pravim pristopom kakovostno realizira do vsake podrobnosti.

Sodelovanje z arhitektom vam PRIHRANI mnogo skrbi, čas in tudi denar, saj se pri prenagljenih gradnjah, prenovah, selitvah in opremljanju vedno pojavijo nepredvidene težave in stroški. Zato je pomembno, da si pred izvedbo projekta vzamemo dovolj časa za izdelavo kvalitetnih izvedbenih načrtov in organizacijo, s čimer se izognemo marsikaterim zapletom, nepotrebnim stroškom in čim bolj omilimo stres.

Pri svojem delu se s problematiko bivalnega in poslovnega okolja ter iskanjem rešitev srečujem vsak dan. Vaš projekt vam želim predstaviti z NOVE perspektive in vam tako odpreti nov – celosten pogled na prostor.